Uncategorized

Opbrengst van de Boekenweek

Het zit er alweer op: de Boekenweek is alweer voorbij, en daarmee ook mijn mini-leesmarathon.

Zeven boeken heb ik gelezen: chicklits, romans, literatuur en thrillers. Allen ‘vers’ gelezen, dus niks vooruit geschreven. Een hele prestatie, al zeg ik het zelf, aangezien ik ook fulltime werk. Gelukkig waren de boeken makkelijk om door te komen en kon ik zodoende toch mijn lees- en recensietijd spreiden.

Daarnaast heb ik ook nieuwe boeken gekocht. Zoals jullie weten had ik een heel plan opgesteld om mijn aankoopjes binnen de perken te houden, maar ik ben hier -zondig als ik ben- van afgeweken. In plaats van 1 thriller, 1 roman en 1 literair boek heb ik in totaal vier boeken gekocht: twee thrillers en twee literaire boeken: Ik ben Pelgrim van Terry Hayes, In haar naam van Lisa Gardner, Ringo van Juan Marsé en De bijvangst van Wanda Bommer. Jup, ik ben alsnog voor het dure Ringo gegaan en jup, ik kreeg alsnog zin om het nieuwste boek van Wanda Bommer in huis te halen.
image

Wegens ziekte heb ik helaas het Boekenbal voor Lezers aan me voorbij moeten laten gaan, en ook de signeersessie van Tommy Wieringa heb ik niet bijgewoond. Jammer! Maar: al met al was het wel een heel fijne week. Het lezen was intensief maar leuk, maar ik denk dat vriendlief ook wel erg blij zal zijn met de extra vrije tijd die ik nu heb.

Hebben jullie ook zo’n fijne Boekenweek achter de rug?

13 gedachten over “Opbrengst van de Boekenweek

 1. Wat jammer dat je ziek was! Balen hoor. Troost je: ik heb niet echt iets spectaculairs gedaan. Wel veel literatuur meegekregen via de media.

  En wat leuk dat je ‘De bijvangst’ alsnog hebt gekocht, vond ik echt een leuk boek voor tussendoor (binnenkort mijn leesverslag online).

  1. Ja, balen! Echt balen, maar het was niet anders..
   Ik heb in ieder geval de herhaling van de NTR Boekenquiz kunnen kijken, en natuurlijk kunnen lezen ;-)
   Ik zag vanochtend een mailtje langskomen van jouw recensie van De bijvangst. Ga meteen kijken!

 2. Ahh Tessa het is echt jammer, het Boekenbal voor lezers was toch wel het hoogtepunt van mijn boekenweek. Maar ziek is ziek, dus het is goed dat je niet bent gegaan. Ik zal een klein verslagje op mijn site zetten!

 3. Jammer dat je het niet met het bijwonen van het Boekenbal hebt kunnen afsluiten! Zelf heb ik dit jaar bewust niks gekocht, heb nu eenmaal met mijzelf afgesproken om deze maand geen kleding en boeken te kopen en daar heb ik me dus ook keurig aan gehouden, wat best wel moeilijk was… Elke dag een boek uitgelezen? Petje af hoor! Dat red ik alleen als ik verder niks anders heb gepland en dat het boek niet al te dik is…

 4. Da’s inderdaad een hele prestatie in combinatie met een fulltime job. Ik werk zelf ook fulltime en vind het soms best moeilijk te combineren met lezen en bloggen.

 5. Ik heb nog best veel boeken liggen, dus ik ben maar niet gaan kijken.Ik lees veel minder dan jij, dus ik moet er eerst maar weer eens voor gaan zitten om die stapel weg te lezen. Na mijn huidige boek begin ik eerst in de bommenwerper, ben benieuwd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s