Boeken

Winnaars jubileum WIN-actie

Omdat mijn blog onlangs 1 jaar bestond organiseerde ik twee weken geleden een -naar eigen zeggen- fantastische WIN-actie. Je maakte niet kans op 1, niet op 2 maar op maar liefst 3 boeken! Na twee weken inventariseren zijn nu de winnaars bekend. 

Ik moet voorop stellen dat ik compleet en totaal overweldigd was door het hoge aantal deelnemers. Bij een WIN-actie doen bij mij standaard om en nabij de twintig personen mee. Met drie boeken te verloten had ik het maximum aantal aanmeldingen daarom ook op 60 geschat, maar dat bleek flink hoger te zijn. Ik kwam zelfs boven de 100 deelnemers uit: 106 personen hebben zich in totaal voor deze WIN-actie ingeschreven! Wauw, wauw, wauw! Wat een ongelooflijk aantal! Ik ben zo trots, zo blij en zo immens tevreden met dit resultaat! Bedankt iedereen voor jullie deelname.

Helaas kunnen er maar 3 winnaars zijn, dus die zal ik hier dan ook bekend maken. Ik heb per boek een poule gemaakt, en ik merkte dat vooral Koethi Zan met Wat je nooit moet doen erg populair was. Niet gek ook, want 1; het is een prachtig boek en 2; wie houdt er nu niet van een goede thriller? Ik heb middels post-its propjes gemaakt met de namen van alle deelnemers erop en die in een kommetje gedaan. Elk kommetje hoorde bij een boek. Ik heb dus uit drie kommetjes drie winnaars gekozen. “Wat een priegelwerk”, zei vriendlief, maar op deze manier is het 100% eerlijk gegaan.

De winnaars zijn bekend, alledrie gefeliciteerd en veel leesplezier! :-)
De winnaars zijn bekend, alledrie gefeliciteerd en veel leesplezier! :-)

De drie winnaars zijn:

  1. Jouw gezicht zal het laatste zijn van Joao Ricardo Pedro: BAUKJE
  2. Wat je nooit moet doen van Koethi Zan: STEPHANIE
  3. Sofia draagt nooit zwart van Paolo Cognetti: ELLIS

Dames, gefeliciteerd met jullie boek! Ik zorg dat ze zo snel mogelijk jullie kant opkomen :-) En natuurlijk VEEL LEESPLEZIER! 

2 gedachten over “Winnaars jubileum WIN-actie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s