Boeken

Wie jarig is trakteert!

De kop van deze blogpost kan niet meer waar zijn. Omdat ik onlangs mijn 1-jarig boekenblog-jubileum vierde, hou ik weer een nieuwe WIN-actie! En wat voor een…!

Om te vieren dat ik al meer dan een jaar blog over boeken, en mijn blog steeds succesvoller wordt, wil ik jullie bedanken. Groots bedanken. Want zonder jullie aandacht, reacties en vooral support was het me nooit gelukt! Ik geef daarom dan ook niet 1 boek weg, maar 3! Jawel, 3 boeken! :-)

Het gaat om de volgende titels:

 1. Joao Ricardo PedroJouw gezicht zal het laatste zijn: Een literair meesterwerk. Laat je verrassen door de unieke schrijfstijl van deze Portugese schrijver.
 2. Koethi ZanWat je nooit moet doen: Een thriller om lekker bij weg te griezelen. Deze thriller is huiveringwekkend en bevat een belangrijke boodschap!
 3. Paolo CognettiSofia draagt altijd zwart: Dompel je onder in het beste wat de Italiaanse literatuur te bieden heeft. Fan van Niccolo Ammaniti? Dan zal Paolo Cognetti je ook zeker bevallen!

Van alledrie de boeken is een recensie op mijn blog terug te vinden. Het zijn alledrie boeken die ik met veel liefde heb gelezen, en die me elk op hun eigen manier hebben verrast. Wat je nooit moet doen is een thriller van jewelste, en Jouw gezicht zal het laatste zijn en Sofia draagt altijd zwart zijn prachtige literaire werken die je absoluut gelezen moet hebben.

Maak kans op 1 van de 3 boeken! Doe mee met mijn WIN-actie :-) (bron)
Maak kans op 1 van de 3 boeken! Doe mee met mijn WIN-actie :-) (bron)

De keuze is nu geheel aan jullie: Welk boek wil je graag ontvangen en waarom? Laat het in een reactie hieronder weten, en vergeet niet het deelname-formulier in te vullen. Let op: per persoon kan er 1 boek worden gewonnen. Er zullen dus 3 winnaars zijn. Wel zo eerlijk, toch? Bedenk dus goed op welk boek je je wilt inschrijven!! Op zaterdag 1 maart maak ik de winnaars bekend! :-) Veel succes!

Advertenties

37 gedachten over “Wie jarig is trakteert!

 1. Mij lijkt Sofia Draagt Altijd Zwart enórm mooi! Jouw recensie klinkt al geweldig, een beetje dromerig, een boek over een meisje op weg naar de volwassenheid. Ik heb zo’n gevoel dat dit boek goede levenslessen met zich meebrengt en daar ben ik echt wel even aan toe. Hoe dan ook ga ik dit boek heel snel lezen!

 2. Wat een leuke winactie Tessa! Sofia draagt altijd zwart staat sinds het verschijnen van jouw recensie al hoog op mijn lijstje, maar helaas ben ik nog niet overgegaan tot het kopen daarvan.. Niccolo Ammaniti vind ik een geweldig schrijver, zijn boeken zijn altijd uit een mooi perspectief geschreven en hebben altijd een verrassend einde. Vandaar mijn keuze voor het boek van Paolo Cognetti!

 3. Wat een leuke actie om je lezers te verwennen met één van de 3 keuzes uit de mooie boeken! En nog gefeliciteerd met 1-jarige bestaan van je blog, op naar het 2-jarige bestaan!
  Ik heb meegedaan leuk…:-)

 4. Nogmaals gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan. Ik volg je ook, hoewel ik niet zoveel reageer. Ik geniet altijd van je recensies, heerlijk uitgebreid.
  Ik doe graag mee met deze actie, want ik ben heel benieuwd naar het boek van Koethi Zan.

 5. Wat een bijzondere boeken geef je weg! Moeilijk kiezen, het lijken me drie mooie boeken. *leest alle recensies uitgebreid* Boek 3 spreekt me het meest aan. Jouw recensie komt helemaal ‘mij’ over. Ik heb de laatste tijd moeite met het vinden van boeken die me raken en dat lijkt dit boek wel te zijn :DSowieso op mijn verlanglijstje!

 6. Hallo Tessa, ik ken jou zelf niet, maar je blog lees ik met plezier. Ik doe dus maar meteen mee, maar ik begrijp het prima als iemand die jouw blog langer leest, wint.

 7. Gefeliciteerd met je jubileum!

  Sofia draagt altijd zwart lijkt me een mooi boek ik ken het niet maar het spreekt me aan en ik wil het graag lezen!

 8. Ik ken Joao Ricardo Pedro nog niet, maar Jouw gezicht zal het laatste zijn klinkt veelbelovend. Ik ben erg benieuwd naar het verhaal achter deze mysterieuze titel, die ook nog eens wordt omschreven als literair meesterwerk!

 9. Proficiat met het eenjarig bestaan en wat een leuke actie! Ik ben het meest geïntrigeerd door ‘ jou gezicht zal het laatste zijn’. Succes en ik hoop je blog nog vaak te lezen.

 10. Wat leuk zeg. Ik ga voor het 1e boek. Ik houd van boeken waarin een hele familiegeschiedenis wordt verteld en je tegelijkertijd decennialang wordt meegenomen.

 11. Van harte gefeliciteerd met je 1-jarig jubileum en wat een leuke winactie, graag doe ik mee. Ik ken de drie schrijvers niet, maar ik zou kiezen voor de thriller Wat je nooit moet doen, omdat ik van thrillers hou.

 12. ‘Jouw gezicht zal ‘t laatste zijn’, deze pakkende titel heeft me het meest nieuwsgierig gemaakt en daar gaat mijn voorkeur naar uit. Boek nr 3 dus!
  En bij deze nog gefeliciteerd met het 1 jarig boekenblog-jubileum.
  Ga zo door!

 13. de keus is gevallen op paolo cognetti, want:
  ik heb een voorliefde voor italiaans eten, Italiaanse kunst, de Italiaanse taal, de Italiaanse literatuur. veel, heeeeel veel italiaans dus! paolo cognetti is van harte welkom op mijn boekenplank; ik zal het boek zeker met plezier lezen.

 14. Ik heb na héél lang zeuren eindelijk een boekenkast gekregen… Daar zijn nog enkele plekjes vrij… ik ga voor : Koethi Zan – Wat je nooit moet doen: Ik ben gek op Thrillers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s