Uncategorized

HIEP HIEP HOERA!!!

JEEJ! Mijn boekenblog bestaat vandaag precies 1 jaar!!! :-) Wat is de tijd ontzettend snel gegaan! Alweer een jaar over boeken aan het bloggen, wauw!

HIEP HIEP HOERAAAA to meeee! :-) (bron: shana-style.blogspot.com)
HIEP HIEP HOERAAAA to meeee! :-) (bron: shana-style.blogspot.com)

Ik ben ontzettend blij met en trots op mijn blog. Het is echt mijn kindje! Ik leef boeken, en mijn blog is een heerlijk platform om dit uit te dragen naar de buitenwereld! Ik ben steeds meer gaan bloggen en die lijn wil ik na mijn vakantie absoluut doorzetten. Ik ben nog nooit zo trots geweest op iets als mijn blog! Dat ik nu de verjaardag van mijn blog niet ‘echt’ kan vieren omdat ik momenteel in Azië vertoef, is dan ook erg jammer. Ik was namelijk van plan allerlei leuke winacties te plannen, maar dat is een beetje lastig coordineren vanuit Vietnam ;-)

Wees bij deze dus gewaarschuwd: Zodra ik terug ben begint een winactie-vierdaagse (of iets wat erop lijkt). Ik ga kadootjes uitdelen, dus hou mijn blog goed in de gaten! Als ik over een paar dagen met mijn luie gestel in een hangmat op het strand lig, zal ik mijn winactie-plannetje verder uitwerken, maar voor nu rest me te zeggen: HIEP HIEP HOERAAAAA! MIJN BLOG BESTAAT GEWOON AL 1 JAAR!!! :-) 

Advertenties

24 gedachten over “HIEP HIEP HOERA!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s