Boeken

Op vakantie!

Attentie, attentie! Voor degene die het nog niet helemaal heeft meegekregen de volgende huishoudelijke mededeling: Ik ben op vakantie! Je hoort het goed: Ik ben op VAKANTIE! 

De komende drie (!) weken vertoef ik in het warme, zonnige, tropische, heerlijke, verre Vietnam. Met mijn vriend – van origine Vietnamees- bezoek ik daar zijn familie en gaan we rondtrekken. Van Ho Chi Minh City naar Hanoi en weer terug, vanuit Ho Chi Minh City een rondreis door het midden en vooral zuiden van Vietnam (hallo stranden! Hallo mooie plaatsjes als Vung Tau, Mui Ne, Da Lat en Nha Trang). En als slotfinale: Van Ho Chi Minh City naar het paradijselijke eiland Phu Quoc in de Golf van Thailand. Zucht…!

Dit zou zo mijn tas kunnen zijn! :-) (bron: theguardian.co.uk)
Dit zou zo mijn tas kunnen zijn! :-) (bron: theguardian.co.uk)

Hoewel ik het bloggen dus even op een lager pitje zet, ga ik dus wel volop genieten. En ik beloof iedereen hierbij: helemaal totaal radiostilte zal ik niet inlassen. Ik heb al een paar blogs klaarstaan, en ik zorg ervoor dat als ik een boek uitgelezen heb en er is goede Wifi-ontvangst, ik zelfs recensies zal uploaden. Misschien gooi ik er zelfs een foto-verslag tegenaan, maar enkel als hier behoefte aan is (ennn….reageer maar!).

Maar zoals de legendarische Arnold Schwarzenegger al sprak: I’ll be back! Half februari zal ik jullie weer volop verblijden met dagelijkse blogposts. Want bloggen, dat kan ik inmiddels echt niet meer laten!

Oke, ik ga er nu echt vandoor. Tot over drie weken lieve iedereen! :-) 

Advertenties

14 gedachten over “Op vakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s