Recensie

Een bonte verzameling

Ik krijg vaak pakketjes, heel vaak pakketjes. Pakketjes van uitgeverijen, pakketjes van Bol.com en 8Weekly, wijnpakketten van Boekreviews en pakketjes van boekhandels. Maar gisteren vond ik drie wel erg bijzondere pakketten in mijn brievenbus.

Het begon allemaal met een mailtje. Angelique op den Velde benaderde mij: ze had onlangs drie boeken gewonnen, maar die had ze al uit en ze wilde ze niet wegdoen. Op mijn blog las ze dat ik gek ben op gesigneerde boeken. Haar drie gewonnen boeken waren elk gesigneerd, of ik er belangstelling bij had ze van haar over te nemen? Eh…JA! Zeker met de drie leuke boeken die zij voor mij had liggen kon ik geen nee zeggen.

Het betreft namelijk Zwaar verliefd! van Chantal van Gastel (ja, ik heb daar al eens een recensie over gepubliceerd, maar he, een gesigneerd exemplaar van een van de leukste Nederlandse chicklit-schrijfsters? Dat laat ik natuurlijk niet aan mijn neus voorbij gaan!), Wat ik moest verzwijgen van Ariella Kornmehl en de columnbundel De troost van een warm visje van Sylvia Witteman. Stuk voor stuk prachtige aanwinsten, die ik met veel plezier ga lezen.

3x nieuw, 3x leuk! :-)
3x nieuw, 3x leuk! :-)

Na de columns van Hanna Bervoets -oh wat zijn ze leuk!- wil ik wel eens ontdekken wat ik van die van Sylvia Witteman vind -tkg: ik heb nog nooit een column van haar gelezen dus ik laat me verrassen. Het boek De troost van een warm visje bevat maar liefst 125 columns: kom maar op! Ook het boek Wat ik moest verzwijgen lijkt me ontzettend mooi. Ik had er al eens over gelezen, maar hij was nog niet van mijn achterhoofd op de NTL-stapel terecht gekomen -schaam!

Wat ik extra leuk vind is dat dit twee boeken van Nederlandse schrijfsters zijn. Ze tellen dus ook direct mee voor mijn Ik Lees Nederlands uitdaging. En het komt goed uit dat ik ze nu ontvang, want over anderhalve week (om precies te zijn nog 10 dagen te gaan) ga ik op vakantie, en nieuw vakantieleesvoer is altijd welkom. Win-win-win!  Bedankt Angelique! :-)

Wat hebben jullie nog te lezen liggen? 

7 gedachten over “Een bonte verzameling

  1. Leuk, dat soort pakketjes! Ik heb nog een hele stapel boeken liggen, zowel biebboeken die op den duur weer ingeleverd moeten worden, als ook boeken die ik of gekocht of gekregen heb. Eigenlijk zou ik gewoon eens een maand vrij moeten zijn om alleen maar te lezen maar helaas…

    1. Oh wat een vreselijke marteling! Ik móet mijn pakketjes altijd zo snel mogelijk hebben. Ik ben niet te genieten wanneer iets bij een buurman is afgeleverd en die vervolgens niet thuis is wanneer ik míjn eigendom op wil halen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s