Boeken

De perfecte uil

Ik zit veel en graag op Instagram. Foto’s over het leven van anderen vind ik namelijk leuker dan statusupdates over het leven van anderen. Ik ben denk ik visueel ingesteld. Op Instagram voeg ik zelf geregeld foto’s toe, maar ik neem ook graag een kijkje bij andere Instagrammers. Zodoende kwam ik op de account van Oktoberdots terecht. Wauw!

Het meisje achter Oktoberdots, Babet van der Made, maakt de mooiste prenten en ontwerpen. Haar Instagram-account is hier het bewijs van. Ik scrolde door de foto’s en raakte steeds enthousiaster. Haar ontwerpen zijn vrolijk, schattig en origineel. Wat te denken van een grote wolk die hartjes regent, of een lief konijntje en hertje die je bedanken/ feliciteren/ fijne kerstdagen wensen. Mijn oog viel tijdens het scrollen op een poster van een wel heel lief uiltje op een grote boekenstapel.

Compleet met hoedje, brilletje en intens tevreden samengeknepen oogjes bewaakt dit diertje de mooie boekenstapel. Die. Moest. Ik . Hebben! Afgelopen weekend heb ik daarom een bestelling geplaatst in de shop. Naast de poster heb ik ook een pakketje boekenleggers besteld, want laten we wel wezen: Een echte boekennerd kan toch niet zonder prachtige boekenleggers?

Zeg nou zelf: Dit uiltje is toch te schattig om niet in huis te halen?
Zeg nou zelf: Dit uiltje is toch te schattig om niet in huis te halen? Ik heb de poster in A2-formaat gekocht. Hij is er ook al wenskaart of op A3-formaat. 
Lief en functioneel: een ideale combinatie!
Lief en functioneel: een ideale combinatie!

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? Ik ben er reuze blij mee! Komende week ga ik een lijst halen voor mijn poster en dan krijgt ‘ie een mooie, prominente plek in huis!

Fijn weekend iedereen! :-)

Advertenties

15 gedachten over “De perfecte uil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s