Boeken

…Hallo 2014!

Ah, een nieuw jaar! Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Op persoonlijk én professioneel bloggebied heb ik allerlei plannen, dus laat 2014 maar beginnen!

Ik kijk altijd ontzettend uit naar het nieuwe jaar. Ik zie het als een nieuwe, frisse start –hoewel ik me op dit moment behoorlijk uitgeblust voel na alle hectiek van december. Mijn hoofd barst van de goede voornemens en ideeën voor zowel mijn blog als op andere vlakken. Wat zijn mijn doelstellingen? Mijn uitdagingen? En wat zijn mijn plannen voor 2014? Ik heb alles zo goed mogelijk op een rijtje gezet.

Allereerst heb ik me afgelopen zondag opgegeven voor de Ik Lees Nederlands uitdaging. Die wordt dit jaar georganiseerd door Inge. Mijn doel is om ten minste 35 boeken van Nederlandse origine te lezen. Maar dat is niet mijn enige uitdaging. Ik heb mezelf tevens tot doel gesteld ten minste 100 boeken te lezen het komende jaar. Aangezien ik wekelijks ongeveer twee boeken lees, lijkt me dat geen halszaak. Het kan dus zomaar zijn dat ik meer dan 100 boeken lees. Ik ga in elk geval flink mijn best doen en mezelf opsluiten met stapels boeken! Via Goodreads hou ik bij of ik mijn leesquota haal.

Naast meer lezen wil ik ook meer bloggen. In december heb ik een soort adventblog gehad –waarvan deze blogpost de laatste is- en dat beviel eigenlijk hartstikke goed. Van tevoren had ik een planning gemaakt en strategisch blogposts ingepland/klaarstaan tijdens bijvoorbeeld mijn weekendje weg, en ik ben ervan overtuigd dat als ik in 2014 enkele blogposts goed voorbereid, ik op bijna dagelijkse termijn nieuwe berichten kan plaatsen. Ik ga immers genoeg lezen en doen!

HAPPY 2014! :-)
HAPPY 2014! :-)

Naast mijn literaire uitstapjes en mijn dagen op pad met de boeksisters van The Sisterhood of the Travelling Book Club ga ik in januari heerlijk op vakantie. Drie weken Vietnam! Wat een prachtig vooruitzicht: overwinteren in Azië. Ik ga samen met mijn vriend, die er zijn familie gaat bezoeken, we vieren er Chinees Oud en Nieuw (31 januari) we gaan rondtouren door Vietnam en we gaan uitgebreid bijkomen van alle hectiek op een lieflijk, mooi eiland in de Golf van Thailand. Ik kan niet wachten! Dat ik ervoor moet vliegen, is niet anders. Brrrr! Gelukkig kan ik nog een paar weken aan het idee wennen.

Mijn vakantie naar Vietnam houdt echter wel in dat ik de rest van het jaar veel zal werken, en niet meer uitgebreid weg zal gaan. Hoewel… Wie weet een mooie week weg in de herfstvakantie? Egypte? De Canarische Eilanden? De wereld ligt aan mijn voeten! En als ik van tevoren vast blogposts voorbereid en klaarzet, hoeven jullie me ook niet al te lang te missen :-)

Verder kan ik vast verklappen dat ik meer WIN-acties ga organiseren (ik vier in januari bijvoorbeeld mijn 1-jarig bestaan als boekenblogger, in april ben ik jarig, kerst en Sinterklaas komen er vanzelf weer aan, een mooie woensdagmiddag: er zijn genoeg redenen te bedenken), nog meer recensies ga plaatsen en verder ga met bloggen over boeken, boektrends, lezen, schrijvers en andere allerhande boekgeassocieerde zaken.

Tot in 2014! Liefs

Advertenties

11 gedachten over “…Hallo 2014!

  1. Je klinkt lekker enthousiast, op naar een fijn blogjaar dus! Ik ga straks ook op vakantie, maar voor al die weken blogjes inplannen is nog wel een klusje. Ik ben benieuwd naar je maandoverzicht, klinkt wel effectief en goed doordacht. In elk geval veel blogplezier!

      1. Ik ga toch maar iets proberen klaar te zetten, al is het maar 1 artikel per week. Maar ja, het zal wat lastiger zijn om voor al die weken vooruit te werken ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s