Boeken

Dag 2013..!

Het jaar zit er alweer zo goed als op. Morgen nog een dagje werken en dan is het alweer 2014. Wat is het jaar snel voorbij gegaan! Het voelt alsof er maar een paar maanden verstreken zijn, in plaats van twaalf stuks. Ik heb het heerlijk druk gehad, en mijn blog is behoorlijk gegroeid. Tijd om terug te blikken dus. 

Wat was het een mooi jaar! Niet alleen groeide mijn blog zienderogen maar ook privé ging het meer dan goed! Mijn vriend en ik waren in de zomer alweer 10 jaar samen en ik heb mooie uitstapjes gemaakt. Onder andere naar Parijs, om een heel weekend lang te vieren dat we het samen al meer dan 10 jaar redden. Het was zalig: hoogzomer, lekker eten, mooie dingen gezien (Shakespeare and Company!) en we hebben uiteraard vooral genoten van elkaars gezelschap (zwijmel!).

Naast Parijs zijn we ook naar Den Bosch geweest, om mijn vader te verrassen voor zijn 60e verjaardag, plus de grote knaller van dit jaar: De tickets voor onze reis naar Vietnam zijn geboekt! Over vier weken vertrekken we. De koffer is nog net niet ingepakt, maar ik ben er behoorlijk klaar voor, en mijn vriend ook. Het enige dat hij doet is informatie, foto’s en filmpjes opzoeken op internet, om zoveel mogelijk te leren over Vietnam. Hij is daar sinds zijn 13e nooit meer naar terug geweest, dus deze reis is extra bijzonder.

En dan mijn blog. Wat ben ik blij met en trots op mijn blog! Omdat er zoveel is gebeurd heb ik geprobeerd er puntsgewijs een beetje -trotse- orde in aan te brengen:

  • In januari begon ik met mijn boekenblog. Ik kwam op het idee via een vriendin, die mij vroeg waar mijn passie nu werkelijk ligt. “Boeken, en lezen”, antwoordde ik prompt. Toen wist ik: daar moet ik ‘iets’ mee doen. Dat ‘iets’ is mijn blogtessaheitmeijer.wordpress.com geworden. Jeej!
  • Mijn bezoekersaantallen zijn geweldig! In het begin was ik allang blij met 10 bezoekers, maar de laatste maanden mag ik me gelukkig prijzen met bezoekersaantallen van redelijk ver boven de 100 per dag *glunder*. Momenteel (voor zover vandaag) staat de totaalteller aan bezoekersaantallen op 22.818. Echt gaaf! In januari kon ik daar alleen maar van dromen!
  • Die successen die ik boek met mijn blog zijn onder meer te danken aan jullie, mijn lieve volgers! Ik ben ontzettend blij met alle leuke berichtjes die jullie posten, en überhaupt dat jullie mijn blog meer dan eens bezoeken. Ik beloon een ieder die mij een berichtje achterlaat, dan ook altijd met een reactie (misschien dat daarom mijn totaal aantal reacties al boven de 1000 is uitgekomen dit jaar haha)
Thee drinken en boeken lezen: mijn favoriete bezigheden! :-) (bron: bookriot.com)
Thee drinken en boeken lezen: mijn favoriete bezigheden! :-) (bron: bookriot.com)
  • Ik heb ontzettend veel recensies geschreven; niet alleen voor mijn blog maar ook voor Boekreviews.nl en 8Weekly.nl . Ik ben dus lekker veel aan het lezen geweest, en dit wil ik in 2014 doorzetten.
  • Ik heb geweldige schrijvers ontmoet: Karin Slaughter, Marion Pauw, Ronald Giphart, Saskia Noort en van –zeer kleine- afstand Kluun! Te gek om tijdens signeersessies een kort woord te kunnen wisselen en –ook niet mis- op de foto te gaan met je favo schrijverMijn nieuwe missie is: handtekeningen en foto’s verzamelen van zoveel mogelijk favoriete schrijvers (dat zijn er nogal wat)
  • Ik ben lid geworden van de Sisterhood of the Travelling Book Club. Met Petra, Isabel, Sue, Mo en Bianca spreek ik eens in de paar maanden af in een leuke stad in Nederland en gaan we boeken bespreken en winkelen, en we sluiten de dag af met een lekker etentje. Ik ben echt megablij dat ik me heb aangemeld voor deze boekenclub, het is zo gezellig. Meiden, jullie zijn hartstikke tof! :-)

En verder…Tsja, ik heb me kostelijk vermaakt tijdens overheerlijke sushi-etentjes met mijn collega’s en vriendinnen, ik heb genoten van de boeken die ik las, ik heb fijne shoptrips gemaakt naar verschillende steden in Nederland, ik werd voor de tweede keer ‘toffe tante Tessa’ (mijn HAVO-vriendin Dineke werd voor de tweede keer mama) en ik kreeg te horen dat ik in april nog een keer ‘toffe tante Tessa’ word, dit keer van mede-HAVO-vriendin Marieke! Al met al is 2013 een supergoed jaar voor me geweest, en ik kan niet wachten op al het moois dat 2014 me zal brengen. Bedankt voor een geweldig jaar, iedereen!! :-)

Advertenties

9 gedachten over “Dag 2013..!

  1. Wauw, dat klinkt als een goed jaar. Wat tof dat je statistieken zo gegroeid zijn! Voor mij ook herkenbaar, zo leuk hè! Ik ben benieuwd, leuk om je morgen te ontmoeten in onze stad. En volgens mij gaan we rond dezelfde datum op reis, leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s