Boeken

Fijne kerst!

Vanochtend werd ik wakker met een kater. Niet van de drank, maar vanwege het gemis van Serious Request. Het zit er gewoon op. Het is voorbij. Maar wat was het prachtig! We hebben een recordbedrag van 12,3 miljoen euro opgehaald! Het eindfeest was geweldig, en mijn uitzicht vanuit de ivoren toren was zelfs nog beter. 

Helaas kon ik er niet bijzijn op de grond, naast de 16.000 andere mensen die zich op het Oldehoofsterkerkhof hadden verzameld om de DJ’s te verwelkomen. In plaats daarvan volgden mijn collega’s en ik alles op de tv/computer. En dat was ook reuze indrukwekkend. Wat een mensenmassa! Wat een emoties bij Giel, Coen en Paul. Echt schitterende televisie. Ik zat heel eventjes met een brok in mijn keel.

En nu is het voorbij. Back to business, alhoewel: eerst de kerstdagen. En dat wordt ongetwijfeld ook hartstikke leuk! Omdat ik vanwege het werk voor Serious Request niets kon plannen op kerstavond en ik wist dat mijn moeder dat vervelend vond, ben ik vanuit het werk naar haar toe gegaan. Gelukkig was ze nog op om kwart over 11, dus we hebben samen een heerlijk glas wijn gedronken en geproost op zowel Serious Request als de kerst. Ook vandaag gaan we naar haar toe. Om lekker te eten en bordspelletjes te doen (Saboteur is favoriet).

Kaartjes, chocolaatjes, kadootjes onder de boom en kerstknuffels in de vensterbank: wij zijn er klaar voor! :-)
Kaartjes, chocolaatjes, kadootjes onder de boom en kerstknuffels in de vensterbank: wij zijn er klaar voor! Fijne kerstdagen iedereen! :-)

Morgen, tweede kerstdag, is mijn vader jarig dus gaan we naar hem toe. Nog een keer proosten, maar dan op zijn verjaardag. En daarna is het alweer vrijdag en moet ik weer als vanouds aan het werk. Daar sta ik echter liever nog niet bij stil, de kerstdagen zijn leuk en afleidend genoeg! Met mijn drukke planning hoop ik echter wel dat ik aan lezen toe kom. Ik heb Blauw water van Simone van der Vlugt, Kleine kans op morgen van Nathaniel Rich en Dit boek redt je leven van A.M. Holmes klaarliggen. Het zal me toch wel lukken een van deze boeken in te bladeren of zelfs uit te lezen? Ik ga het in ieder geval proberen. Wish me luck!

Hele fijne kerstdagen iedereen! :-)

Advertenties

4 gedachten over “Fijne kerst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s