Boeken

Winnares Buskruit en kaneel WIN-actie

Het is 16 december, de dag waarop de deelneemsters van de WIN-actie voor Buskruit en kaneel van Eli Brown ongetwijfeld vol spanning op hebben gewacht. De winnares is namelijk bekend! 

Ik kreeg hartstikke leuke aanmeldingen binnen, maar van eentje raakte ik zowel ontroerd als vrolijk. De terechte winnares is daarom ook: Maartje Hendrikx! Zij gaf onderstaand argument op:

“Een keukenprinses ben ik nog nooit geweest. Ik heb al om eerlijk te zijn vaak pogingen ondernomen en in mijn dromen zijn de gerechten die ik in elkaar flans heerlijk… Smaakvol en om je vingers bij af te likken..

Tóch is er iets waardoor ieder gerecht wel mis gaat…

Zo jammer want op deze manier blijven de mooi gedekte tafels met vrienden en familie achterwege…
En dat is nu juist het leukste! De avond aan een volle tafel waarbij je lekker gekookt hebt en iedereen je complimenten geeft over hoe géweldig je hebt gekookt..

Maar sinds kort is er iets verandert…
Ik lag in het ziekenhuis en werd geopereerd aan iets heel naars… In het ziekenhuis kreeg ik van dat gestoomde, zoutloze, smaakloze eten.. Wie ooit bedacht heeft om op deze manier te koken krijgt vast geen lintje! Je voelt je al miserabel en dan krijg je ook nog eens eten wat niet te pruimen is..
Enniewéé; ik was dus geopereerd en bij thuiskomst gebeurde er iets vreemds…
Er kookte niets meer aan, het smaakte heerlijk en mijn gezin schepte zelfs een 2e keer op….
Oké, wat is er gebeurd?!
Ik ga héél eerlijk zijn; ik weet het niet, ik ben nog altijd dezelfde onhandige keukenprinses maar mijn gerechten lukken en smaken heerlijk.

En nu met het oog op kerst… Wat zou het über geweldig zijn als ik iedereen kan verrassen met een culinair hoogstandje, zo eentje waar men nog jaren over gaat kletsen! “Weet je nog, toen met kerst 2013, dat gerecht van Maartje?”

Met dit boek gaat dat vast lukken! En lukt het niet? Dan kan ik in ieder geval wél de inspiratie op doen en genieten van heel wat hoogstandjes in de keuken!” 

Gefeliciteerd!! Het boek Buskruit en kaneel komt zo snel mogelijk jouw kant op! :) Volgend jaar hou ik weer nieuwe WIN-acties, dus ben je dit keer niet de gelukkige geworden, grijp dan je kans in 2014!
Advertenties

Een gedachte over “Winnares Buskruit en kaneel WIN-actie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s