Boeken

December, december

Hallo december! De tijd voor lekker eten, samenzijn met familie en kadootjes krijgen en weggeven is aangebroken. December is een magische, gezellige tijd.

Niet alleen vieren we in Nederland Sinterklaas, ook de kerstdagen staan weer voor de deur. Om op fatsoenlijke wijze stil te staan bij deze feestmaand ben ik dan ook voornemens om elke dag een blogpost te schrijven. Een beetje zoals een adventkalender: elke dag valt er iets nieuws te lezen/ te halen bij mij op de blog. Ik ga in december zowel terugblikken op 2013 als vooruitkijken naar 2014. Ik geef nog een boek weg (als je voor Sinterklaas speelt moet je ook de rol van Kerstvrouw op je nemen) en ik kom met lijstjes. Lijstjes als ‘Tessa’s boekawards‘: wat waren mijn favorieten/ mijn tegenvallers/ mijn mooiste/slechtste/interesantste boeken? Lijstjes als ‘Waar moet je zijn qua boekwinkels als je gaat shoppen in verschillende kerststeden‘. Lijstjes als ‘Welke literaire uitjes wil ik maken in 2014′? (geloof me, er is genoeg te doen voor de ondernemende boekliefhebber) Lijstjes a la Oprah: ‘Mijn favoriete boekaccessoires om te vinden onder de kerstboom‘. Dat soort lijstjes. Klinkt goed, toch?

keep-calm-it-s-december-december

Ook voorzie ik mijn blog natuurlijk van recensies: heel veel recensies. Boeken die jullie kunnen verwachten in december zijn: De overdosis – Helen Fitzgerald, de columnbundel Opstaan, Aankleden, Niet doodgaan – Hanna Bervoets, La Superba – Ilja Leonard Pfeijffer, Politie – Jo Nesbo, Alledaagse wanen – Amity Gaige en nog veel meer! Ik hoop dat het me gaat lukken, elke dag een blog! Met deze aankondigingsblog op 1 december zit ik vast goed. Nog 30 blogposts te gaan!

Happy december :)

Advertenties

8 gedachten over “December, december

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s