Boeken

Fangirl

Filmliefhebbers staan het liefst naast de rode loper om van hun favoriete acteur een handtekening te scoren, muziekfreaks gaan los tijdens meet & greets met hun favo bands en boeknerds staan keurig met elkaar in de rij in afwachting van de opkomst van hun lievelingsschrijver, hopend op een handtekening en misschien een fotomoment.

Ik heb tot nu toe alleen nog maar leuke ervaringen gehad met signeersessies van schrijvers, en ook vandaag was weer hartstikke leuk. Ik ging naar de lokale boekhandel in Leeuwarden, want daar kwam Saskia Noort signeren. Een paar weken geleden had ik de posters over deze signeersessie al zien hangen, dus deze afspraak stond met koeienletters in mijn agenda gekalkt. Ik was er dan ook vroeg bij: om 13:30 uur stipt begon Saskia Noort met signeren, 13:37 stond ik weer buiten.

Toen ik in de rij stond schoot ik snel iemand van de organisatie aan: Was het enkel signeren of konden er ook foto’s met haar gemaakt worden? Gelukkig, ook foto’s mochten en konden gemaakt worden. Aangezien ik er alleen heen was, maakte een medewerkster van Anthos de foto voor me. Daarnaast heb ik twee boeken laten signeren: Uiteraard Debet, waarvoor ze nu haar signeertournee houdt, en een ‘oudje’: Koorts. In beide boeken heeft ze iets leuks gezet. Je kunt je dus voorstellen dat ik eenmaal buiten en twee gesigneerde boeken plus leuke foto’s van mij en Saskia Noort samen, ontzettend in mijn nopjes was: Mijn weekend kan niet meer stuk!

saskia noort handtekeningen

 

met saskia noort

En gister begon het weekend ook al zo goed. Ik heb afgelopen week via de Twitteractie van Bol.com een gesigneerd exemplaar van de nieuwste Jo Nesbo-thriller gewonnen. Ik ben gek op zijn boeken over Harry Hole, en Politie ontbrak nog in mijn collectie. Dat ik ‘m nu heb met handtekening erin, is extra fijn!

jo nesbo handtekeningen

Mijn collectie boeken met handtekening van de schrijver erin begint gestaag te groeien op deze manier. Onlangs ontving ik via Polare Den Haag (na een Facebook winactie) al een gesigneerd exemplaar van het nieuwste boek van Amity Gaige, Alledaagse wanen, nu dus en Jo Nesbo, en twee keer Saskia Noort erbij en begin dit jaar heb ik ook al de handtekening van Karin Slaughter gekregen in haar nieuwste boek. Het leven van een boekenblogger is zo fijn! :) Nu ga ik lekker lezen, in Debet. Ben reuze benieuwd!

Fijn weekend iedereen! :) 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s