Boeken

Bailey’s & boeken

Het lijkt een wonderlijke combinatie, maar drank en boeken gaan heel goed samen. Zeker als de drank de boeken omhult. Hoe? Door een doos van Bailey’s tot de nok gevuld met fantastische leestitels te ontvangen, van Boekreviews.nl!

De eerste keer dat ze me een pakket toestuurden stond ik al blij verrast te knipperen met mijn ogen: de boeken waren samengeperst tot 1 groot pakket, gehuld in een wijndoos. Het was een waar spektakel. Ook het tweede boekenpakket dat ik van ze ontving ging gehuld in een prachtige wijndoos. Strak ingepakt met drie kilo plakband, met de boeken erin opgestapeld als een opgeloste Tetris-level: alles paste perfect in elkaar! Hoe ze het doen? Geen idee, maar de pakketjes van Boekreviews.nl zijn de meest ingenieuze, creatieve pakketjes die ik heb ontvangen. 

De doos was al uitgepakt voor ik me bedacht dat ik daar ook een mooie foto van had kunnen maken, maar de inhoud is ook bewonderenswaardig!
De doos was al uitgepakt voor ik me bedacht dat ik daar ook een mooie foto van had kunnen maken, maar de inhoud is ook bewonderenswaardig!

Dit keer had ik het aantal recensieboeken bij het beschaafde getal van 8 gehouden. Toch zorgden ze er, geheel volgens traditie, voor dat ik de boeken op een originele wijze ontving. Met Bailey’s dit keer. De inhoud? 

  1. Koethi Zan – Wat je nooit moet doen
  2. Carlie van Tongeren – Cruise control
  3. Helen Fitzgerald – De overdosis 
  4. Ricahrd Phillips – Overboord
  5. Maggie O’Farrell – Als de regen niet valt
  6. Eric-Emmanuel Schmitt – De vrouw in de spiegel
  7. Nathaniel Rich – Kleine kans op morgen
  8. Deon Meyer – Spoor

Met deze nieuwe voorraad kan ik in elk geval weer even vooruit. Mijn recensies verschijnen op Boekreviews.nl, en ook voor mijn blog zal ik per boek een recensie schrijven. Het eerste boek dat ik lees is Wat je nooit moet doen van Koethi Zan. Deze thriller gaat over twee meisjes die uiterst voorzichtig leven, maar na een kleine misstap toch ontvoerd worden. Drie jaar lang worden ze opgesloten en gemarteld door een sadist, maar een van de meisjes weet te ontsnappen. Dat blijkt pas het begin te zijn van haar nachtmerrie. Ik ben er inmiddels dus in begonnen en so far so good! Wat een spanning, wat een gruwelen! Dit is echt een hele gave thriller. Ik ga gauw verder lezen! Fijne avond iedereen :)

Advertenties

6 gedachten over “Bailey’s & boeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s