Boeken

Hiep hiep hoera!

Hieperdepiep hoera! Gisteren was vriendlief jarig, dus dit weekend staat eens niet in het teken van boeken maar in het teken van hem. Vanmiddag krijgen we mijn familie op bezoek, en gisteren hebben we samen allerlei leuke dingen gedaan en ’s avonds feest gevierd.

Mijn kado voor hem? Een schietles. Lekker stoer en mannelijk, en niet heel onbelangrijk: ik mag ook mee om te schieten. Jippie! Ik kan niet wachten om a la Lara Croft gatenkaas te maken van het papieren doelwit. Vriendlief is vast gewaarschuwd, want als kind heb ik op een familiedag ooit eens een gouden medaille gewonnen met boogschieten (dat ik heel veel hulp kreeg van de instructeur vertel ik er maar niet bij). Aangezien vanmiddag de visite langskomt moet er nog schoongemaakt worden, de boodschappen moeten in huis worden gehaald en we moeten er op ons paasbest uitzien.

En toch. Ondanks dat dit weekend om vriendlief draait, voelt het voor mij toch ook heel fijn. Ik heb namelijk drie nieuwe boeken gekregen. Van uitgeverij Boekerij Meulenhoff kreeg ik een mail: of ik Spotlight van Joyce Spijker wil recenseren voor mijn blog? Toevallig had ik in de catalogus van Boekerij Meulenhoff mijn oog al laten vallen op dit boek, dus nu deze me zomaar werd aangeboden, kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Vrijdag werd het boek direct opgestuurd, en nu ligt hij vers, nieuw en ongeschonden op me te wachten om open te slaan.

spotlight joyce spijker

chantal van gastel boeken

Daarnaast heb ik niet een, maar twee boeken van Chantal van Gastel te leen gekregen. Ik heb namelijk een collega, Desiree, die net als ik wel van een goed boek houdt. Meestal werkt onze boekuitwisseling van 1 kant, de mijne, maar nu had zij eens leuke titels voor mij. Ik had haar Zoek het maar uit geleend, en daarop had zij Zwaar verliefd en Zwaar beproefd gekocht. Zo leuk, dat uitwisselen! Nu heb ik dus drie extra titels om te lezen, en geen tijd om hieraan te beginnen. Ik heb namelijk nog boeken van Boekreviews.nl en 8WEEKLY.nl liggen, mijn eigen NTL-stapel en recensietitels via Uitgeverij Fontein Crime om nog te lezen. Genoeg te doen dus, maar eerst: visite!

7 gedachten over “Hiep hiep hoera!

  1. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je vriend! Maak er een mooie dag van! Wat een stoer cadeau trouwens, origineel en actief. Goede combinatie ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s