Boeken

Drukke boeknerd

De herfst is nog maar net begonnen, maar mijn agenda loopt nu al over! Ik heb het ontzettend druk gehad met van alles en nog wat en kon daardoor niet zoveel bloggen als ik wilde. Wat heb ik dan uitgespookt? Genoeg!

Tenminste.. Ik heb me vooral bezig gehouden met mijn werk, dat nogal veel uren van me opeiste. En energie. ’s Avonds was ik vaak zo uitgeteld dat ik zelfs niet aan lezen toekwam, laat staan bloggen. En toch ben ik nog best productief geweest. Ik heb donderdagochtend een flinke brainstormsessie met mezelf gehouden. En dat pakte heel goed uit. Idee na idee ontvouwde zich in mijn hoofd en algauw had ik ruim twee Word-pagina’s gevuld! Maar een idee is natuurlijk geen blogpost.

Ik moet zeggen: Het lezen dat ik wél gedaan heb deze week was voor 8WEEKLY en Boekreviews.nl. Ook moest ik al gemaakte recensies redigeren. Zodra de recensies op deze sites zijn verschenen, kan ik ze ook op mijn blog plaatsen. Ik vind het gewoon niet netjes dit van tevoren al te doen. Jullie kunnen binnenkort dus als recensie op mijn blog het volgende verwachten: Eli Brown – Buskruit en kaneel, Elena Ferrante – De geniale vriendin, James Salter – Alles wat is en Graeme Simsion – Het Rosie Project. Maar omdat ik mijn blog ook niet al te lang ‘onbeheerd’ wil laten komt er dit weekend ook genoeg leuks op te staan.

het rosie project

Wat bijvoorbeeld te denken van een verslag van de eerste meeting van de Sisterhood of the Travelling Book Club? Morgen komen we voor het eerst bij elkaar, in Utrecht. De dag is gevuld met leuke activiteiten, en natuurlijk het bespreken van1Q84 van Haruki Murakami, en we sluiten de dag af met een etentje. Na de meeting plaats ik mijn recensie van 1Q84 online. Ik heb hiermee gewacht om de andere leden niet te beïnvloeden, hoewel ik op Twitter en per mail volgens mij kenbaar heb gemaakt te hebben genoten van het boek, en de hele reeks!

Daarnaast is Karin Slaughter natuurlijk te gast bij College Tour. Omdat ik vanavond een feestavond heb met mijn werk, kan ik hier zondag pas naar kijken. Lang leve Uitzending gemist! Tevens heb ik mijn eerste manuscript ontvangen. Voor de Club van Echte Lezers van uitgeverij Atlas Contact mag ik de ongedrukte versie van Om het nu van Barry Smit lezen. Het is de bedoeling hiervan twee recensies te maken. Eentje voor mijn blog, en eentje op een social media-kanaal of de site van bijvoorbeeld Bol.com of Ako.nl. Leuk! Ik voel me een heuse redacteur :)

En tot slot is er zondag Jaarmarkt bij ons in de stad. Hiervan is ook een deel boekenmarkt, dus ik laat me verrassen. Heb dus nog even geduld, er komt van alles aan! Beloofd.

Fijn weekend vast iedereen! Hebben jullie ook leuke plannen?

Advertenties

5 gedachten over “Drukke boeknerd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s