Boeken

De duivel is terug!

Nu mijn vakantie officieel van start is gegaan, leek het me een uitstekend idee om deze al winkelend te beginnen. Naast lezen is winkelen namelijk één van mijn favoriete bezigheden, en laten die twee nou uitstekend te combineren zijn.

Samen met vriendlief heb ik leuk ingeslagen. We gingen de hort op om een kado voor mijn jarige broer te halen, maar stiekem was ik ook reuze blij om naar een boekenwinkel te kunnen. Naast een groene trui -de winter komt er straks weer aan-, een roze topje, een grijs t-shirt met leren vakje en een grijze jeans, heb ik ook het boek De wraak van Prada van Lauren Weisberger gehaald. Die had ik al aangekondigd in mijn vorige blog, ik moest het alleen nog wel in huis halen.

image

Ik kan echt niet wachten om te beginnen in De wraak van Prada! De boeken van Lauren Weisberger lezen als een trein en zijn ontzettend slim geschreven. Ik heb na De duivel draagt Prada als trouwe Weisberger-fan ook Gossip & Gucci, Chanel chic en Champagne in Chateau Marmont gelezen. En ervan gesmuld. Alhoewel ik me wel ontzettend heb geërgerd aan de achterflap van Gossip & Gucci. Die klopte namelijk van geen kanten. (voor degene die het boek in huis hebben: controleer het maar eens) Ik hoop dan ook dat de achterflap van De wraak van Prada wel klopt:

Acht jaar nadat ze ontslag nam bij Runway en zo ontsnapte aan de greep van Miranda Priestly, lijkt Andrea Sachs haar leven goed op de rails te hebben. Samen met Emily, haar vroegere collega bij Runway en nieuwe BFF, heeft ze The Plunge opgezet, de hotste bruidsglossy van het moment. Andrea is stapelverliefd op Max en ze droomt over trouwen, maar de herinnering aan Miranda Priestly bezorgt haar nog steeds nachtmerries. Andrea weet niet dat haar inspanningen om een nieuw leven op te bouwen haar recht in de armen drijven van de vrouw die ze uit alle macht probeert te ontvluchten…

Klinkt toch heerlijk? Het was lang wachten op het vervolg op De duivel draagt Prada dus dit wordt mijn eerste boek van mijn NTL-lijst. Fijn weekend!

Advertenties

4 gedachten over “De duivel is terug!

  1. Lekker dat je nu nog een weekje vakantie hebt! Vooral met het nieuwe zomerweer wat ze ons voorspellen! Dus jouw NTL is ook groeiende? De mijne ook, ik wilde maar dat ik meer tijd had om te lezen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s