Boeken

Doe-vakantie

Nog een half dagje werken en dan heb ik opnieuw een weekje vakantie. Heerlijk, want het schijnt weer zomers weer te worden. Goed getimed dus! Het is daarnaast ook een vakantieweekje die ik goed ga besteden.

Naast een vriendinnen-miniroadtrip te houden naar het Oosten van het land, op puppykraamvisite te gaan en als een doorgedraaide shopfanaat door de Primark te razen en in de Amsterdamse Magnumstore mijn eigen Magnum te ontwerpen, ga ik ook boekgerelateerde dingen doen. Zoals lezen, lekker veel lezen. Mijn Nog Te Lezen-stapeltje neemt forse proporties aan, en het is de hoogste tijd deze stapel eens te doen slinken.

Wat staat er zoal op mijn NTL-stapel? Bestseller babe van Holly McQueen, de opvolger van De duivel draagt Prada: De wraak van Prada van Lauren Weisberger die deze week net is verschenen, Het spel van de engel van Carlos Ruiz Zafon en natuurlijk moet ik nog deel drie van 1Q84 van Haruki Murakami uitlezen. Ook heb ik een boek ‘nodig’ voor mijn treinreis naar de Primark/Amsterdam. Ik heb van horen zeggen dat Luz van Elsa Osorio erg mooi is. En die is in handige dwarsligger-vorm te koop, dus dan hoef ik ook niet een enorme tas met me mee te zeulen. Handig!

NTL stapeltje

Die leesstapel gaat makkelijk lukken. (Zie hier: mijn eigen leesmarathon is geboren) En daarnaast moet ik nog recensies schrijven. Voor Boekreviews.nl en 8WEEKLY. En bloggen, uiteraard. Genoeg te doen dus. Maar dat is nog niet alles. Ik heb nog twee belangrijke dingen die ik komende week wil doen, te weten:

  1. Op zoek naar een e-reader: Ik ga komende week de winkels afstruinen op zoek naar een mooie, handige, goed-in-gebruik e-reader. Ik heb al goede tips gekregen (waarvoor heel veel dank) en nu is het tijd om eens te kijken welke e-reader geschikt is voor mij. Een verslag van mijn zoektocht (en wellicht al mijn aankoop!) komt uiteraard op mijn blog.
  2. Naar de Kringloop Estafette: Nadat ik had gepost over mijn bezoek aan de Kringloopwinkel, kreeg ik direct van collega’s te horen dat ik ook zeker naar de Estafette moest. “Daar hebben ze pas veel boeken! Echt iets voor jou!” Ik laat de Kringloopwinkel met de papegaai dus achter me en ga naar de tweede Kringloopwinkel die Leeuwarden rijk is. Ik ben benieuwd wat ik daar voor boeken op de kop kan tikken! Ik hou jullie uiteraard op de hoogte :)

Het is dus maar goed dat ik een week vakantie heb. De tijd die overblijft na al dit leuks, besteed ik maar al te graag aan al lezend zonnebaden op mijn balkon, op een strandje of in het park. Voor nu nog heel even werken en dan: Lang leve de doe-vakantie!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s