Boeken

En de winnares is…

Een paar dagen geleden postte ik mijn eerste WIN-actie. Voor het boek Voor jou van Jojo Moyes, een prachtige roman die echt de moeite waard is om te lezen, en te delen! Met pijn in mijn hart doe ik deze roman dus ook de deur uit, omdat ik vind dat anderen dit verhaal ook moeten leren kennen.

Ik moet zeggen, de WIN-actie is heel goed verlopen. Ik kreeg veel leuke reacties, en nog meer deelnames. Van mede-bloggers, collega’s, vriendinnen, zelfs uit België deden meiden mee! Heel erg bedankt voor het deelnemen en het posten van de leuke reacties :)

Maar er kan er maar een de winnares zijn. Ik heb -heel democratisch en verantwoord- via een lootjessysteem een winnares gekozen. Alle deelnemers kwamen met naam en adres op een lootje te staan, die ging in mijn prachtige paarse slakom, even schudden, lootje trekken en tadaaaa…! Ik heb een winnares gevonden. Degene die het boek Voor jou van Jojo Moyes komende week in haar brievenbus kan verwachten is……. Nadine, van De Lady Library! GEFELICITEERD! 

gefeliciteerd

Niet gewonnen? Niet getreurd! Deze actie is mij – en jullie- zo goed bevallen dat ik dit voortaan vaker ga organiseren. Uiteraard niet met Jojo Moyes -alhoewel, als ze zo door blijft schrijven…-, maar met andere, echt goede titels. Hou mijn blog dus zeker in de gaten, want het staat iedereen uiteraard vrij om zo vaak mee te doen als je wilt :)

Advertenties

3 gedachten over “En de winnares is…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s