Boeken

WIN-actie: Voor jou – Jojo Moyes

Iedereen die ik erover hoor is lyrisch, de recensies zijn fantastisch en ikzelf vind het boek ook een van de mooiste die ik in tijden heb gelezen: Voor jou van Jojo Moyes. 

Het is zacht uitgedrukt als ik zeg dat dit boek nogal wat los heeft gemaakt. Iedereen praat erover, iedereen is enthousiast, en de boeken vliegen de winkel uit. Heb jij het boek nog niet gelezen? Maak nu kans op een exemplaar, hier op mijn blog!

voor jou jojo moyes

De inhoud van het boek wordt als volgt beschreven:

Louisa’s wereld is klein. Ze werkt in een cafe om de hoek en woont nog bij haar ouders, en hoewel ze ergens wel weet dat Patrick niet de liefde van haar leven is, passen ze goed genoeg bij elkaar. Lekker overzichtelijk. Wills wereld is ook klein. Vroeger had hij alles – een baan, vakanties, een mooie vriendin- maar door een ongeluk zit hij in een rolstoel, verlamd vanaf zijn nek. Door de chronische pijn en zijn wanhoop ziet hij maar een uitweg. Als Lou wordt ingehuurd om voor Will te zorgen, duurt het niet lang voor de tegenpolen botsen. Maar als ze ontdekt wat Will voor ogen heeft, besluit ze alles op alles te zetten om hem ervan te overtuigen dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn. Daarmee verandert ze echter niet alleen Wills wereld..

Geïnteresseerd? Ik geef mijn exemplaar van Voor jou weg. Gratis en voor niks. Wil je hier kans op maken? Stuur dan je gegevens op, en wie weet ligt Voor jou binnenkort bij jou op de deurmat! Komend weekend kies ik een winnaar :)

Advertenties

14 gedachten over “WIN-actie: Voor jou – Jojo Moyes

 1. Hallo Tessa,

  Ik zou heel graag het boek willen winnen!

  Mijn naam is:

  Christien Heinen Mispelgaarde 48 3992 JW Houten

  Ik wacht in spanning af!

  Groetjes,

  Christien Heinen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s