Boeken

Zonnig leesvoer

Het is zondag, en het is zonnig: zondag doet zijn naam eer aan. Het is de ideale dag dus om er eens lekker voor te gaan zitten met een boek. In de tuin, op het balkon -zoals ik bij gebrek aan tuin-, op het strand, aan het water, op vakantie, overal is het ideaal leesweer!

Ikzelf heb me heerlijk op mijn balkon genesteld met een dikkerd: 1q84 van Haruki Murakami. Dat boek is namelijk het eerste boek dat we met de geheel nieuwe leesclub Sisterhood of the Travelling Book Club gaan bespreken -waarover volgende week meer op mijn blog! Aangezien onze eerste meeting al in september is, leek het me een veilig idee hier vast aan te beginnen.

Een boek, framboosjes en verkoelend drinken: wat kan een mens nog meer nodig hebben op een zonnige zondag?
Een boek, framboosjes en verkoelend drinken: wat kan een mens nog meer nodig hebben op een zonnige zondag?

En het boek stelt tot dusver – ik ben in hoofdstuk 6- niet teleur. De voorvallen, gedachtes en gesprekken zijn van hoog niveau, en compleet onverwachts. Zo begint het boek met een uiteenzetting over een muzikale compositie. Even omschakelen dus, maar het leest heerlijk weg! “Een meesterwerk“, aldus het Parool, dus ik kan niet wachten om verder te lezen!

Wat lezen jullie vandaag? Een gezellige dikkerd, een chicklit, een thriller, of iets compleet anders? Veel leesplezier!

15 gedachten over “Zonnig leesvoer

  1. Leuk dat je al begonnen bent. Ik ben ‘City of bones’ aan het herlezen omdat ik eind deze maand naar die film wil ;) Maar daarna begin ik ook snel in ‘1q84’, zin in!
    PS. heerlijke foto!

  2. Ik heb ook net de eerste hoofdstukken van 1q84 gelezen. Het is nu al bizar, maar wel erg interessant. Ik denk dat ik dit een erg mooi boek ga vinden.

  3. Heerlijk genieten he, zo’n zondag met volop zon (niet te warm) en een goed boek! Ik lees momenteel De Indringer van Hakan Ostlundh en heb hem bijna uit en kan hem je aanraden!

      1. dat geloof ik direct heb voor me zelf van aanraders die mensen om me heen me aan bevelen.en als ik jou reactie zo lees kan deze er zeker bij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s