Boeken

Ik ga op reis en ik neem mee..

Ah, die laatste momenten voor het reizen: wat een stress, heerlijk! Inpakstress is de ergste stress, en hoe vaak ik ook mijn lijstje naloop in mijn hoofd, ik vergeet áltijd wel iets.

Dat iets kan uiteenlopen tot een laatste paar ondergoed tot een scheermesje. Gelukkig zijn het meestal kleine dingen en niets belangrijks als een paspoort, een oplader of mijn camera. Maar toch, de stress is er niet minder om. Dit jaar ben ik dan ook voornemens om niks te vergeten. Het weer in Parijs is heet, benauwd en vochtig, dus veel kleding heb ik niet nodig. Shorts, shirts en hemdjes lijken me ruimschoots voldoende.

image

En natuurlijk hét reisboek. Ik heb gepiekerd, gedacht, gepeinsd en gehersenkraakt en het is geworden…Verslaafd aan jou – Crossfire deel 1 van Sylvia Day. Gewoon, omdat het me een goed boek lijkt. Gewoon, omdat het niet een al te dik boek is. En gewoon, omdat het een romantisch weekend weg is met vriendlief, daar past geen thriller bij.

Salut, ik ga me in Parijs vermaken met een overvloed aan macarons, wijntjes, leuke Franse boetiekjes, terrasjes, de Franse taal (altijd een uitdaging) en hét boekwinkeltje Shakespeare and Company. Tot over een week!

Advertenties

2 gedachten over “Ik ga op reis en ik neem mee..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s