Boeken

Laat de zomer maar komen!

Vanaf volgende week is het zover: een weekje vakantie, inclusief een lang weekend Parijs! Ik ben dus al redelijk in vakantiesferen, zeker ook omdat het zulk heerlijk weer is.

En wat is er lekkerder dan in het zonnetje te zitten/liggen met een fijn boek? Juist, ik bedoel maar. De zomer is voor mij goed begonnen, want gisteren kreeg ik weer een briljant ingepakt pakket van Boekreviews.nl. De ervaring heeft mij geleerd dat ik van hen de meest ingenieus ingepakte boekenpakketjes krijg, en ook nu werd ik op mijn wenken bediend. De 10 boeken die ik van ze heb ontvangen -met weer veel fijne titels, en ook veel young adult-boeken- zaten keurig opgestapeld in een wijndoos, hoe fabulous! Nog meer pakketjes en de inzamelaars van oud papier konden weleens denken dat ik een wijnverslaving heb :)

image

Ook heb ik het boek 1q84 van Haruki Murakami gekocht, voor de leesclub waar ik bij zit: Sisterhood of the travelling book club. (waarover later uitgebreid meer op mijn blog) momenteel zit ik klaar om te zonnen op mijn balkonnetje met Boekreviews-boek nummer 1: Ik ben de sterkste, van Christian Frascella. Fijne zomer iedereen!

image

Advertenties

Een gedachte over “Laat de zomer maar komen!

  1. Dat wordt weer heel wat uurtjes leesplezier! Enne, veel plezier alvast in Parijs! Ik ben er tig keren geweest en zou er zo weer naar toe willen, je raakt er nooit uitgekeken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s