Uncategorized

To app or not to app: deel 2

Een noodoproep plaatsen op internet: het helpt elke keer weer! Ik plaatste gister een noodkreet op deze blog, en vandaag ben ik al uit de brand geholpen.

Ik stelde mezelf gisteren de vraag: kan ik het wel maken om ondanks mijn afkeer voor e-readers toch een boek op de digitale manier te lezen? Van vriendin Marieke kreeg ik als antwoord: zeker doen! Van collega’s kreeg ik juist te horen: niet doen! Verloochen jezelf niet! Een superlieve collega dacht er zelfs aan om via bol.com het boek ik kwestie, The Great Gatsby, aan te schaffen zodat ik maar niet digitaal ging lezen!

Maar dit is allemaal niet meer nodig. Ik kwam vandaag namelijk op het werk en toen werd ik verrast door een andere collega: die zwaaide trots heen en weer met de pocket-versie van.. Juist: The Great Gatsby! Voor mij, te leen! Joepie!

Om te bewijzen dat ik echt niet op de digitale tour ga, hier het bewijs:

image

Dit weekend ga ik ermee op de bank. De recensie volgt uiteraard heel vlug op mijn blog :) Heel veel dank voor de reacties en hulp!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s