Boeken

Huishoudboekjes

Je hebt van die boekjes die je leven een stuk makkelijker maken. Zulke boekjes waar je niet zonder kan. Ik heb er twee: mijn administratieboekje en mijn wat-vind-ik-nu-eigenlijk-van-al-die-boeken-die-ik-lees-boekje.

image

In boekje één, de roze met het Japanse Kimmidoll-plaatje, hou ik per week bij welke blogs ik schrijf, welke boeken ik lees, welke ik recenseer en welke boeken ik heb ontvangen. Handig, want zo hou ik een beetje orde in mijn chaotische boekenwereldje.

In boekje twee, ook roze maar dan met oude prents van vogels, bloemen en muzieknootjes, hou ik bij welke mening ik heb over boeken die ik lees. Wat vind ik van de schrijfstijl? Was het een goed verhaal? Omdat ik nu eenmaal zoveel lees is dit onmisbaar, want zo kan ik het gevoel dat ik had bij een boek makkelijk oproepen als ik erover ga schrijven.

Naast het feit dat zulke boekjes handig zijn, zijn ze ook gewoon hartstikke mooi! En zeg nu zelf: een prachtig uitziend notitieboek pak je er toch vaker bij dan een saaie, standaard zwarte? Mooiheid is nog nooit zo effectief geweest.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s