Boeken

Nieuwe aanwinsten

Niks is fijner dan thuiskomen en zien dat PostNL geprobeerd heeft een gigantisch pakket voor je te bezorgen. Dat overkwam mij deze week, want Boekreviews.nl heeft mij een nieuwe stapel boeken toegestuurd!

Echt, met de hoeveelheden pakketten die ik wekelijks ontvang is het een wonder dat er uberhaupt sprake is van bezuinigingen bij PostNL. Ik voorzie ze persoonlijk van hun broodwinning met al mijn pakketjes! Nu dus ook weer: Vorige week had ik een mail van boekreviews.nl ontvangen. Ze waren blij met mijn recensies en omdat degene met wie ik altijd contact heb deze week op vakantie is, mocht ik vast kiezen uit weer een enorme lijst boeken. Die zou ik dan deze week ontvangen. Ja, daar hoef ik natuurlijk niet lang over na te denken: geef maar op!

Mijn fantastische nieuwe boeken!
Mijn fantastische nieuwe boeken!

Daarnaast heb ik ook weer een boek ontvangen voor 8WEEKLY.nl, een tweede hiervan is inmiddels ook naar me onderweg, en ik ben gisteren zelf op pad geweest voor een ‘eigen’ boek. Ik ben namelijk verzot op de reeks thrillers van Jussi Adler-Olsen. De noodkreet in een fles, Dossier 64, De vrouw in de kooi en De Fazantenmoordenaars, ik heb ze allemaal met veel plezier gelezen. Nu kan ik me onder gaan dompelen in boek nummer 5: Het Marco-effect.

Maar dat is niet het enige wat ik op de kop heb getikt. Ik zag in de etalage van de boekhandel namelijk twee fantastische canvas tasjes hangen. Ze hadden slechts een van de twee nog in de verkoop, dus I’ll be back voor de tweede, maar nummer 1 heb ik gekocht. De tekst op het tasje? “I like big books and I can not lie“! Hoe toepasselijk wil je het hebben? De tekst op het tweede tasje luidt “People who read are awesome“, ook al zo’n prachtige tekst!

Simpel maar o zo geniaal: mijn fabulous canvas tasje
Simpel maar o zo geniaal: mijn fabulous canvas tasje

Ik ga dit weekend vol trots mijn boekentas dragen voor het doen van boodschappen, voor een rondje om, voor shoppen in de stad, voor….tja, voor wat niet eigenlijk? Die tasjes zijn gemaakt om mee te flaneren, en dat is precies wat ik ga doen! Dit weekend is per slot van rekening mijn verjaardagsweekend, dan telt de rest niet.

Advertenties

4 gedachten over “Nieuwe aanwinsten

 1. Wacht, ik kan niet volgen. Jij krijgt die boeken gewoon opgestuurd zonder ze te moeten kopen?
  Leuk om te weten dat er nog een fan van Jussi Adler-Olsen rond loopt. Ik koop altijd boeken en alleen de laatste moet ik mij nog aanschaffen. Binnenkort is er weer een boekenfestijn in Maastricht waar ik eens langs kan gaan.

  1. Haha ja klopt. Ik recenseer boeken voor twee websites: 8WEEKLY.nl en boekreviews.nl. In ruil voor de recensie mag ik de boeken zelf houden.
   Ik ben erg benieuwd naar het nieuwe boek van Adler-Olsen. Hopelijk wordt er nu meer duidelijk over de achtergrond van Assad, dat houdt me al een eeuwigheid bezig!
   Wanneer is het boekenfestijn in Maastricht? Ik wil zo graag naar die in Deventer, de Charles Dickens-boekenmarkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s