Uncategorized

Kinderboeken-recensent

Vandaag werd er een verrassingspakketje voor me afgeleverd. Ik zat namelijk te wachten op een boek, maar kreeg een andere! Joepie, een extra boek!

Nu kan dat verkeerd uitpakken, maar niet in dit geval! Ik had bij Bol.com namelijk een boek – een prive-boek, niet om te recenseren voor een website dus ik knal ‘m gewoon op mijn eigen blog- besteld en dacht dat deze gearriveerd was. Het boek was prachtig ingepakt in een zilverkleurig bobbelpapiertje, dus ik klapte al bijna verheugd in mijn handen (in snel tempo, net zoals wanneer er in een tekenfilm een figuurtje heeeeel enthousiast is). Maar toen ik het pakket opende – heel voorzichtig want het is zulk mooi papier- bleek er een ander boek in te zitten. Een heeeeel ander boek!

scouts

Er zat namelijk een kinderboek in. Ja, een kinderboek. Ik ben nu ook into kinderboeken. Ik heb deze week al geblogd dat ik nu mijn eigen profiel heb op boekreviews.nl en dat er al recensies van mij op de site zijn gezet, en toen is het balletje blijkbaar gaan rollen. Zondagavond werd ik namelijk gemaild door de redactie van boekreviews.nl met een doorgestuurde mail erin van een uitgeverij die mij benaderde voor het recenseren van hun nieuwe kinderboek.

“Beste Tessa, vergeef ons enorme enthousiasme, maar we zouden je heel graag een recensie-exemplaar willen opsturen van ons nieuwe boek ‘Secret Scouts en de Verloren Leonardo“, stond er in de mail. Ik hou juist van enthousiasme! En kinderboeken: nieuw, leuk! Ik ben echt heel benieuwd wat ik hiervan zal vinden.

Dus binnenkort op boekreviews.nl: Tessa de kinderboeken-recensent!

P.s: Ik ben nu tevens aangemeld op bloglovin.com! Daar heb ik tevens andere boekenblogs gevonden dus ik ben helemaal blij en ga me nog verder onderdompelen in de wereld van de boeken. Blij!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s