Boeken

Boekreviews

Gisteravond kreeg ik zulk leuk nieuws via de mail: mijn eerste recensie voor Boekreviews.nl staat online! Jeej!

Enige tijd geleden blogde ik al over mijn nieuwe opdrachtgevers (zie hier). Ik heb daarna een enorm boekpakket thuis gestuurd gekregen met 10 titels, allemaal voor mij, om te lezen en te recenseren. Fantastisch vond ik dat! Ik voelde me net Gollum in Lord of the Rings: My precious! Het werd ook als een heerlijk groot kado bij me afgeleverd, wat valt daar nu niet aan te waarderen?

Ik heb inmiddels drie van de tien boeken uit en gerecenseerd. De eerste titel, De professor van John Katzenbach, is gisteren op de site gezet. Dit is een literaire thriller die ik werkelijk in een zucht heb uitgelezen. Spannend! De andere twee boeken, een chicklit getiteld Gezocht: Redder in nood! van Rachel Gibson en een waargebeurd verhaal over een meisje dat opgroeit in Afghanistan genaamd Geen van ons keek om van Thamina Akefi, verschijnen vandaag en morgen.

Daarnaast hebben ze ook een klein profiel van me op de site gezet, leuk! (Er zit trouwens een klein foutje in de tekst: wie o wie weet ‘m te vinden?? :) )

Dit ben ik online: profiel op boekreviews.nl
Dit ben ik online: mijn profiel op boekreviews.nl

Heerlijk leesvoer voor de Paasdagen dus, dacht ik zo! Ik ga de komende twee dagen nog heerlijk luieren, lekkere broodjes bakken met vriendlief, hier en daar wat schrijven en lekker veel lezen! Fijne Paasdagen iedereen!!

Advertenties

4 gedachten over “Boekreviews

  1. Ik had het foutje al gespot… Heb m’n vriend en partner in crime van Boekreviews als gevraagd het zsm aan te passen. Ssst… niet verder vertellen van dat foutje he!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s