Boeken

Lang leve de boekenweek!

Het is boekenweek en dus mag er gelezen worden! Flink veel gelezen worden. Ik heb mijn slag inmiddels geslagen!

Gistermiddag had ik eindelijk tijd om langs de boekwinkel te gaan. ” Bij aankoop van 12,50 euro of meer aan Nederlandse boeken krijg je het Boekenweekgeschenk erbij.” Dat is voor mij meer dan reden genoeg om naar de winkel te sprinten. Eenmaal binnen overviel me een groot gevoel van onrust. Want wat een keuze! Elk boek leek me tegemoet te knipogen en te fluisteren ‘kies mij, kies mij’! Arrgh, frustrerend!

Natuurlijk wilde ik zoveel mogelijk boeken houden, maar omdat ik voor zowel Boekreviews.nl en 8WEEKLY.nl nog een flinke stapel te gaan heb, heb ik me weten in te houden. Ja, het was lastig, maar het is me gelukt. Ik ben trots op mezelf. Er is maar eentje (oke, twee: het Boekenweekgeschenk is ook een boek!) mee gegaan naar huis. Stoner van John Williams sprak me zeer aan, maar die was niet van een Nederlandse schrijver.

Het is uiteindelijk Tommy Wieringa geworden, Dit zijn de namen. Ik heb ooit Joe Speedboot gelezen en die was echt supergoed geschreven. Op internet had ik al meerdere lovende recensies gelezen over dit nieuwe boek van Wieringa, dus ik ben erg blij met mijn keuze! Dit weekend ga ik heerlijk lezen, in mijn nieuwe boek en in mijn gratis boek. En uiteraard komt er weer een recensie van.

Lang leve de boekenweek!

Heerlijk leesvoer voor de zondagmiddag :)
Heerlijk leesvoer voor de zondagmiddag :)

2 gedachten over “Lang leve de boekenweek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s