Boeken

De 10 meest bizarre boeken

Boeken zijn over het algemeen mooi, inspirerend, meeslepend, grappig of lelijk. Dat ze ook ronduit provocerend en bizar kunnen zijn, is minder bekend. Of komt minder vaak voor, wat je wilt. Ik kwam onlangs wel een paar heel bizarre titels tegen. Ik kan het niet laten: ik moet ze delen! Lees verder en huiver..

De meeste boeken die ik heb gevonden zijn Engelstalig, maar er is natuurlijk 1 Nederlands kinderboek die de meest grappige, opvallende – en lange- naam heeft van alle kinderboeken. Ik kan deze blog dan ook niet schrijven zonder deze eervolle vermelding:  Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft van Wolf Erlbruch. De titel zegt genoeg.

Het grappigste Nederlandse kinderboek
Het grappigste Nederlandse kinderboek

En dan nu over tot de meest maffe top 1o over boeken!

1: Dude they’re gonna chop your balls off

Dit boek is zowel bizar als zielig. En vreemd: want voor wie is het eigenlijk bedoeld? Het gaat overduidelijk over het castreren van honden maar iedereen weet dat honden niet lezen. Alleen in kinderboeken, en dat geldt niet. De hond op de voorkant is in elk geval meelijwekkend genoeg. Chop, chop!

Zielig en hilarisch tegelijk: Dude, they're gonna chop your balls off!
Zielig en hilarisch tegelijk: Dude, they’re gonna chop your balls off!

2: Fat people are ugly

Hoe zorg je ervoor dat je kinderen de juiste opvoeding meekrijgen vanuit huis? Juist: laat ze boekjes als deze lezen! Slanke kinderen met een trauma voor dikke mensen gegarandeerd.. Dikke mensen zijn lelijk, hoe pedagogisch verantwoord wil je het hebben? Op de cover wordt zelfs voorgedaan hoe je dikke mensen het beste kunt benaderen.

Slanke kinderen gegarandeerd!
Slanke kinderen gegarandeerd!

3: Fellow fags

Dit boekje ziet er oud uit dus ik kan het me niet voorstellen dat in tijden als deze zo’n boekje nog serieus bedoeld kan zijn maar wat heb ik hier hard om gelachen! De cover belooft een heel voetbalelftal vol ‘fags’ a.k.a. homo’s. Wellicht het meest foute boekje uit dit lijstje..

Fellow fags: hilarisch!
Fellow fags: say what?!

4: Gay as fuck (living with the lie)

Hier was iemand heel boos toen de titel bedacht werd! Dat kan niet missen. Gay as fuck – living with the lie klinkt niet erg positief. De auteur van dit boek was overduidelijk geen vriend van de beschrevene! Triest dat zo’n publieke schandpaal nog uitgegeven wordt ook.. Maar voor dit lijstje uiteraard onmisbaar.

Gay as fuck: Hoe gay kun je zijn? Zo gay blijkbaar..
Gay as fuck: Hoe gay kun je zijn? Zo gay blijkbaar..

5: Scarves are for homos

Kinderen worden niet alleen opgevoed, ze krijgen ook nog eens een goed gevoel voor mode erin gestampt. Jongens met sjaaltjes? Fout! Die zijn volgens deze titel enkel voor meisjes en homo’s. Vertel dat al die mannelijke hipsters in hun skinny jeans en nonchalant omgeslagen sjaals maar!

Voor 'fashionable' kinderen!
Voor ‘fashionable’ kinderen!

6: My foot in your ass

Wie weleens That 70’s Show heeft gezien is maar al te bekend met deze zin. De kale vader ‘Red’ in de serie rolt er de ene na de andere oneliner uit die met ‘foot’ in ‘asses’ te maken hebben. Dat Dr. Seuss er een heus boek over heeft geschreven kwam dan ook als fijne verrassing. Voor wie nog nooit een aflevering van That 70’s Show heeft gezien: alle afleveringen zijn verkrijgbaar op dvd! You Tube-en kan natuurlijk ook.

My foot in your ass
My foot in your ass

7: Who pooped in the park?

Deze vraag stelt iedereen zich natuurlijk dagelijks, vandaar dat hier een kinderboek van moest komen.. Dit verhaal vertelt ongetwijfeld over een mysterieuze drol die in het park is achtergelaten en waarvan de herkomst achterhaald moet worden. Dat is nog eens leuk spoorzoekertje spelen!

wie heeft er in het park gepoept?
De grote vraag van de dag: wie heeft er in het park gepoept?

8: Dick: a users guide

Duidelijk niet een kinderboek. Dit boek kan alleen maar omschreven worden als de handleiding voor onwetende vrouwen die voor het eerst in hun leven een heuse penis tegen het schuchtere lijf lopen.

Handleiding voor het mannelijk geslacht
Handleiding voor het mannelijk geslacht

9: Games you can play with your pussy

De voorkant van dit ongetwijfeld goed bedoelde boek oogt zo onschuldig maar die titel…Fout! Het boek is bedoeld als informatief naslagwerkje voor kat-eigenaren maar wie alleen afgaat op de titel komt toch bij heel andere spelletjes uit..

Oeps! Fouter dan foute titel.
Oeps! Fouter dan foute titel.

10: How to pee standing up: Tips for hip chicks

Bij het zien van dit boek kon ik alleen maar denken: WAT?! Waarom zouden hippe meiden rechtop willen plassen? Waarom zouden vrouwen -hip of niet- dit sowieso willen? Een van de voordelen die moeder natuur ons heeft gegeven is toch dat wij ontspannend kunnen zitten op onze toiletten? En toch ben ik op een morbide manier nieuwsgierig: want hoe gaat dat dan? Met een Arriva-plastuit? Raadselachtig! Gelukkig is er een boek over geschreven. Wat zou de moderne vrouw toch zonder moeten?!

Plassend staan: nu ook beschikbaar voor vrouwen.
Plassend staan: nu ook beschikbaar voor vrouwen.

Dit zijn natuurlijk maar een paar bizarre, freaky boeken. Een kleine zoektocht op Google levert een schat aan gekke titels op!

4 gedachten over “De 10 meest bizarre boeken

  1. Hahahaha, dit is echt grappig. Ik weet wel wat er tijdens de derde helft gebeurd in het boek Fellow Fags :-) My god, wat een bizarre boeken! Ik zou graag willen dat je ze allemaal zou lezen en dan wacht ik met smart op de recensies ;-D

    1. whaha de derde helft, bah bah bah! :s Als je helpt de boeken te bestellen wil ik ze best allemaal lezen! Dat wordt vast de meest hilarische leessessie ooit! De zoektocht alleen was al zooo grappig :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s