Boeken

Op mijn gat

Deze blog wil ik beginnen met een welgemeend excuus: Sorry. Deze blog heeft op zijn gat gelegen, maar dat komt omdat ik dat ook heb gedaan.

Ik ben namelijk ziek geweest. Buikgriep, er-valt-hier-niks-meer-te-halen-mijn-lichaam-is-op-ziek. Ik ga uiteraard niet in detail treden, maar ik heb een fikse opknapbeurt nodig gehad om hiervan bij te komen. Vandaag ben ik weer op de been en voel ik me voor het eerst weer helemaal fit en dus keer ik terug naar mijn geliefde blog.

Was het maar waar...
Was het maar waar…

Ik ben door mijn griep zelfs niet aan lezen toegekomen! En dat is zeldzaam want als ik ziek bent vind ik het normaal gesproken heerlijk om te lezen. Even niet aan mijn zieke lichaam denken maar me verliezen in gezonde, vitale hoofdpersonen die nooit ziek worden. Twee dagen geleden is het me wel gelukt de draad met Life of Pi weer op te pakken. Helemaal fijn was dat niet want dat is nu juist zo’n boek waarin de hoofdpersoon ook een zwak gestel heeft. Fijn…

Maar het is me gelukt, en ik heb er zelfs een korte recensie over weten te schrijven op de Recensies-pagina. Vanaf vandaag ga ik, nu mijn lichaam weer beter is, mijn blog weer beteren. Gelukkig ben ik verder bijna nooit ziek (afkloppen!) dus voor de komende drie jaar ben ik hopelijk weer griep-vrij!

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Op mijn gat

  1. Raar inderdaad.. in een boek heeft zelden iemand de griep of een flinke niesbui.. Ook een snotneus ben ik niet eerder in een boek tegenkomen..De resultaten van een snotneus, ja die ben ik wel vaak tegen gekomen.. in de vieze kleuterboekjes op school ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s