Boeken

En dan nog iets..

Het zal de lezers van deze blog niet verbazen, maar Paulien Cornelisse is mijn favoriete taalkneusje. She had me at ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’. Enkele dagen geleden las ik dat ze is genomineerd voor de NS Publieksprijs. 

“DING DING DING! Dames en heren, welkom bij dit spannende gevecht om de titel van de NS Publieksprijs! In de rechter hoek, 210 bladzijdes zwaar, staat Paulien Cornelisse met ‘En dan nog iets’. In de linker hoek Simone van der Vlugt, A.F.Th. van der Heijden, Mart Smeets, Esther Verhoef en Suzanne Vermeer, elk in hun eigen gewichtsklasse. Wie wint de NS Publieksprijs? Wees getuige van het gevecht van het jaar. Let’s get ready to rrrrumble!!”

Voor mij is het een uitgevochten zaak: Paulien moet en zal winnen. Maar om haar toch even die comfortabele voorsprong te geven, hier deze link. Vindt jij net als ik dat Paulien met de kampioenstitel naar huis moet gaan? Breng dan je stem uit! Want dit is toch veel simpeler dan de Tweede Kamer-verkiezingen van volgende week? En mocht mijn korte tekst je niet overtuigen, dan deze cartoon van Paulien herself ongetwijfeld wel.


Advertenties

Een gedachte over “En dan nog iets..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s