Uncategorized

Flanders

Flanders Today. Ik had er nog nooit van gehoord, net als de meerderheid van de Nederlanders denk ik. Tot ik een mail van Alan Hope, een van hun journalisten ontving: Of ze de tekst van een artikel die ik vorig jaar voor Studenten.net heb geschreven wel mochten gebruiken? Met foto erbij graag. Ehmm..?Flanders?

Flanders Today blijkt een lokale krant te zijn voor de Vlamingen. In het Engels, dat dan weer wel. Het brengt nieuws dat de Vlamingen interesseert. Een groot deel van de krant, die vanaf morgen (25 januari dus) als PDF-bestand is te downloaden van de site, focust zich dit keer op de komst van buitenlandse studenten naar Vlaanderen. Waaronder de Nederlanders. Onder de noemer “The Dutch are coming”  wordt uitgelegd wat Nederlanders kunnen verwachten als ze kiezen voor een studie in Vlaanderen. Een artikel dat ik vorig jaar voor Studenten.net heb geschreven over studeren in het buitenland was voor Flanders Today aanleiding om mij te benaderen. In het artikel beschreef ik hoe het studieleven in België eruitziet, tegen welke problemen Nederlandse studenten eventueel aanlopen.

Het resultaat van deze samenwerking is terug te vinden op de website http://www.flanderstoday.eu/ Dus bij deze: Bedankt Alan Hope. Ik kan me vanaf nu een internationaal uitgegeven journalist noemen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s